sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ei sen enempää

Olen aivan ihastunut Nelosen Vain elämää -ohjelmaa. En ymmärrä miksen sitä alusta saakka ruennut tv:stä katsomaan, vaan ensimmäisen kerran katsoin sarjaa pari viikkoa sitten ja tänään katsoin ruutu.fistä ekat jaksot. On hienoa nähdä mukana olevista laulajista ihan uusia puolia ja kuulla tutuista lauluista uudenlaisia versioita ja myös huomata miten kappaleet sopii todella erityylisten artistien esitettäviksi.

Erinin jakso on ollut itselleni kaikkein koskettavin, sillä Naikkareita fanitettiin niin kovasti omassa nuoruudessani ja on Erinin ihan omiakin biisejä tullut kuunneltua. Erinin jaksosta löytyi myös osio jonka kautta saan hyvän syyn hehkutta kyseistä ohjelmaa myös täällä blogissa.





Erin oli nimittäin valinnut päivänsä yhdeksi aktiviteetiksi käsitöidensä viimeistelyn (muillakin siis jää työt kesken, kiva kuulla etten ole ainoa). Kaikki pääsivät yhdessä tekemään omalle tasolleen sopivia käsitöitä.


 

Erin ja Katri virkkasivat ja neuloivat ihan oikeasti. Kyllä miehetkin virkkasivat, tai ainakin yrittivät.


Jari oli ihanasti pihalla. Kaikki olivat kuitenkin omassa elementissään päästessään esittämään omat versionsa Erinin tai Nylon Beatin lauluista. Taas oli itkussa pitelemistä.

Mikäs sen mukaampaa tekemistä TVn katselun ohella onkaan kuin neulominen, tästä syntyvästä tuotoksesta lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti