lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kadonnut juustokakku

Näin raparperikaudella on kokeiltava kaikkea uutta raparperista. Tällä kertaa leivoin Raparperi-valkosuklaajuustokakkua Kinuskikissan ohjeella. Itse tein yksinkertaisemman version, eli ihan tavallisen juustokakun ilman keikautusta ja erittäin hyvää tuli niinkin.



Juustokakkuun valmistin jo edellisenä iltana raparperi kiisselin, joka oli jo sellaisenaan todella maukasta. Lisäksi sekoitetin kolme erilaista vaahtoa ja lopuksi kaikki sekaisin. Ja eikun hyytymään.


Tarjosin juustokakun lisukkeena mansikka survosta ja lopputulos olikin niin herkullinen ettei siitä ehtinyt yhtäkään kuvaa ottaa. Aion tehdä uuden samanlaisen kakun juhannukseksi ja suosittelen samaa muillekkin. Juustokakut sopii todella hyvin lämpimänä kesäpäivänä valmistettaviksi, koska niitä ei tarvitse paistaa ja lopputulos on kesäisen raikas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti